Powered By Blogger

zaterdag 2 februari 2008

Snoekie zoekt nog steeds de juiste vorm

Snoekie - Multi kult ben kaya 5-5

Daar waren weer de turkse jongens van ben kaya. Dit was en moest de wedstrijd zijn van snoekie om weer de koppositie te pakken. Jammergenoeg is dit weer niet gelukt. Met een strakke warming ut en een leuke ontspannende hooghouden in een rondovorm hebben de snoekiers de eerste helft laten zien waarom wij terecht nummer 2 staan.

Ben kaya werd aan flarden gespeelt...! Dan wil niet overdrijven, de ene goal was mooier dan andere. Het leek of snoekie voetbal van een andere planeet speelde.

Geen vuiltje aan de lucht zou je denken, 3-1 voorsprong de tweede helft in, waarbij een dozijn aan kansen nog werden gemist door Said en Asraf die beide de wedstrijd allang defenitief op slot hadden kunnen doen. Als ik een pegel had zoals asraf, dan wist ik wel....

De tweede helft, een andere snoekie, en een andere ben kaya. Met als hoofdrol de scheidsrechter. 10 keer geel en twee keer rood trok deze leidsman. Het was geen wedstrijd meer, alleen ben kaya was sterker en slimmer om het uit te spelen. Beide ploegen grossierde in het verprutsten van kansen.

Een afgekeurde goal van said (geheel onterecht) leidde tot veel woede van snoekie spelers. Want de drie punten waren binnen. En een gemist kans voor open goal van khalid. Hierdoor was snoekie van slag, we kregen in de laatste twee minuten een goal tegen. 4-5, over en sluiten dat de jongens in het geel. Maar dan een gouden wissel, fatah haalde khalid uit het veld en gooide een aanvallende speler (asraf) erin. Door een goede actie van asraf, speelt hij cengiz goed vrij. De enige turk van snoekie knalt de bal ouderwets in de hoeken. 5-5.

Het was nog niet klaar... in een tegenaanval (counter) van snoekie fluit de leidsman af. Beide teams hebben besloten om een brief richting de knvb te sturen. Deze meneer verdient niet om een hoofdklasser te fluiten. Ongelooflijk.

De volgende wedstrijd is al weer maandag: gravenzande : heenwedstrijd was 14-5 in het voordeel van snoekie. De jongens van gravenzande hebben wat goed te maken. Maar wij ook, nog een kans om de koppositie te pakken.

Nog zeven wedstrijden te gaan, zoals het er nu uitziet, en zoals voorspelt, is RKAVV aan een wederopstanding bezig. Zij moeten en gaan punten van teams pakken. En dat gaat hopeljk al donderdag gebeuren tegen Simeko. De kanaries zullen de rkavvers aanmoedigen . Insallah zullen drie punten in het kasteel houden.

latersssss (verslag kan ongetwijfeld spelfouten bevatten, daar ik het verslag met enige snelheid heb getypt)

Tot volgende week

Jongens hou je volgende keer rustig...Het verschil tussen een echte kampioen en een pseudo kampioen is behoorlijk.

Said: luister naar je trainer
Asraf": gebruik je pegel die je hebt
Foad: maak je acties
Cengiz: Kan beter (behoudens alle wedstrijden voor de winterstop) motor haapert (schrijf je dat zo?)
khalid: begint zijn oude vorm te herpakken
Keeper: gaat lekker : blijf zo coachen
monier: jongen je doet het echt goed, talent
Appie: We wachten met smart op je, de pitbull mentaliteit missen we!!!!
Coach": trakteer een keer man, je lijkt die turk wel