Powered By Blogger

zaterdag 2 februari 2008

Beker wedstrijd tegen NOC en DOSI-LMO thuis

Na enige tijd heb ik toch besloten, na verzoek van een aantal spelers om wedstrijdverslagen te maken: daar mijn geheugen niet helemaal fris meer is, toch een beknopt verslag:

NOC-Snoekie -3-5

Een bekerwedstrijd tegen de kralingers, een wedstrijd waar snoekie helemaal geen zin in had, blijkend uit de metaliteit die wij de wedstrijd instapten. Veel wil ik niet kwijt over deze wedstrijd. Alleen dat NOC zeerverdienstelijk heeft gespeeld. Daarnaast eesportieve ploeg.

Snoekie - DOSTI : 4-3

Een herhaling van alle eerste wedstrijd van het seizoen, twee voetballende ploegen die elkaar een lastige avond hebben bezorgd. Als opvallende speler, de marokaanse jongen van dosti die achterin speelt. Een hele goede voetballer. Wedstrijd kon twee kanten opgaan, dosti kwam met twee teams richting den haag. Snoekie mede door blessureleed en een tweede elftal dat zelf moest voetballen had maar een wissel. Desondanks drie punten uit vuur gesleept.

Snoekie - LMO 3-1

LMO had deze avond niets in te brengen, met alle respect, ja wij hebben uit een pak slag gehad. Maar dat was scorebord journalistiek.

Geen opmerkingen:

Blogarchief