Powered By Blogger

zondag 16 december 2007

Vennepark werkt verslagen bij...

Snoekie sluit 1e competitie helft in stijl af
Op een maandagavond helemaal naar OUD beijerland reizen om te spelen tegen zvob. Een tegenstander die wij al eerder in het seizoen hebben meegemaakt. Stuk voor stuk leuke voetballers, maar na tien wedstrijden zou je toch moeten verwachten dat er enig chemie ontstaat bij de spelers. Niks is minder waar.
Om de koppositie te heroveren moest er gewonnen worden van ZVOB. Wetend dat we vorige week na een reeks van 8 wedstrijden toch nog kunnen verliezen, waren de kopjes weer als vanouds op scherm gezet. Echter deze wedstrijd moesten we het doen zonder drie belangrijke voetballers doen. Appie, Asraf en Alamin. Dat scheelt een slok op een borrel zou Kees zeggen.
Kootje van Spoorwijk, Mounir en Adil hebben de gelederen versterkt. De manier van voetballen die van hun werd verwacht, werd prima ingevuld.
Na een goede warming up, konden wij eindelijk gaan aftrappen. Het meest frapante voordat wij konden starten is dat APPIE die nog in het gips rond zwabbert, niet op de bank mocht plaats nemen. Hierover is het laatste woord niet gezegd. Maar hierdoor werden de spelers van de kanaries nog scherper. De opstelling waarmee coach marok begon, was koot in het goal, turk centraal, vennepark rechts, duda links, en Said in de punt.
Vanaf minuut heeft zvob achter de feiten aangelopen. Er werd door de kanaries goed druk naar voren gezet, wat direct resulteerde in een aantal kansen. In de derde minuut was het al raak, door een goede actie van duda schudde hij twee spelers van zich af en maakte beheerst af.
Hieropvolgend maakte ZVOB al direct de gelijkmaker, een van de weinige fouten die cengiz maakte, moest Khalid aan de noodrem trekken. Wat resulteerde in een gele kaart, hieropvolgend maakte de zvober de gelijkmaker uit de vrije trap.
De goals die hierna zijn gemaakt, hebben zich in rap tempo elkaar opgevolgd. De mooiste goal van de avond, was de goal van mounir, die een pass van cengiz in volley nam en de belangrijke 1-3 maakte. Trouwens een compliment aan deze jongen, die op zijn leeftijd al zover is. MasALLAH.
Het verslag van ZVOB staat overigens ook op futsal.nl en de op de site van ZVOB. Met als titel: ZVOB verliest van sterk opererend SNOEKIE. En het was een objectief verslag. Een leuk compliment vanuit de kant van ZVOB.
Eindstand 2-7
Westlandia zegt SNOEKIE terug op aarde
Na tien winstpartijen inclusief drie bekerwedstrijden, hebben de westlanders de snoekiers terug op aarde gezet. De eindscore doet anders vermoeden. Scorebord journalistiek zou van gaal zeggen 3-6.
Westlandia speelde gedegen, gecontreerd en erg fel. De scheidsrechter liet veel toe, 5 minuten voor het einde stond het 3-2 voor snoekie. En wat er binnen die 5 min gebeurde is niet te beschrijven. Eigenlijk was het al vanf minuut een het volgende probleem, de snoekiers die zweefden met de voetjes ergens in oezbekistan. De gedrevenheid, de wil om te willen die de afgelopen wedstrijden wel was, was nergens te vinden. Dat we 3-2 voor stonden en uiteindelijk verliezen zou normaal gesproken niet mogen. En als het gebeurd, zou het met opgeheven hoofd zijn. Niets was minder waar.
Het frapante (is geen excuus zoeken) dat er met drie spelers van westlandia 1 werd afgetrapt. En dat dit westlandia de enige ploeg was die ons ook in de voorbereiding op een nederlaag trakteerde. Verdiend gewonnen, maar het laatste woord is hierover niet gezegd. De kanaries zullen terug komen , naar de PIJL in Naaldwijk. Dan zullen de kanaries hoe dan ook met opgeheven hoofd de zaal uitstappen.

Geen opmerkingen:

Blogarchief