Powered By Blogger

dinsdag 5 februari 2008

persoonlijke fouten bijna fataal voor snoekie

Gravenzande - Snoekie 6-8

Een wedstrijd met twee gezichten, daar waren de gravenzanders. In de Sosef hal moest de aftrap genomen worden voor 16 e ronde. Zonder de geblesseerde appie, moest er nog steeds aanvulling komen van het tweede. Mounir afwezig wegens veldtraining, dus een ander aanstormend talent : Bilal Zoulali. Daarnaast was er weer als vanouds het nodige publiek meegekomen, en die hard Khalid Zizouie alias Khalid plein die de jongens ging aanmoedigen. Zo erg dat de hij de hele wedstrijd handdoeken heeft verspilt om de zweet af te drogen.

De aftrap werd genomen om 21.10 door de gravenzanders, al snel bleek dat de gravenzanders over een toch ander team beschikte dan de eerste wedstrijd van het seizoen, die overigens door snoekie met 14-5 werd gewonnen.

Snoekie koos voor een behoudender tactiek dan normaal gesproken, gezien het aantal wissels. Dus mocht gravenzande het spel maken, en dat ging ze redelijk af. Door goed combinatie spel stond de aanvoerder (die een sterke wedstrijd speelde slim vies in de volksmond..) bij de tweede paal. Foad was effe niet bij de les en de 1-0 was een feit.

De 1-1 was voor foad , door een indivuele actie, was het binnen no time 1-1. Daarna volgdede tweede al snel, door goed combinatiespel van snoekie, het was de opkomende asraf die said aanspeelt, klaarlegt voor foad, en de tweede vd avond was binuhh. De tweede persoonlijke fout en niet de laatste was van khalid. Dit werd niet zijn avond . Een simpele schaar bracht khalid op het verkeerde been...met een laag hard schot werd de normaal gesproken zo betrouwbare keeper iets te makkelijk gepasseerd.

nadat alweer door een indivuele actie de 2-3 werd gemaakt door foad, was het rust.

VERVOLG....KOMT EEN DEZER DAGEN

Geen opmerkingen:

Blogarchief