Powered By Blogger

zaterdag 20 oktober 2007

zvob en noc kralingen in vogelvlucht

Snoekie trein is een stoomtrein

Effe kort dan het verslag van de afgelopen twee wedstrijden. Wellicht zijn mensen die willen weten in hoeverre wij (objectief zijn) om een wedstrijdverslag te maken.

Snoekie 1 – ZVOB 1 = 8-5

Het verslag van ZVOB staat ook op hun website en als kop: ZVOB toont veerkracht en kernwoorden als snoekie onder druk. Een heel leuk verhaal vanuit het perspectief van ZVOB.

Vanaf minuut één zat ZVOB op hun eigen helft gepint, snoekiers gemotiveerd tot op het bot om de drie punten thuis te houden in het ohhh zo gezellige thuishaven Lipa. Na 20 seconden stond het ook direct 1-0. Door goed doorzetten van onze enige turk moest de doelman de bal al uit het doel halen. Ja dat hadden die gasten niet verwacht. Het werd snel duidelijk dat ZVOB niet mee wilde werken aan een open wedstrijd. Het bleef de hele wedstrijd afwachtend voetballen.

Hoe het scoreverloop precies was, weet ik niet meer. Ik kan wel het volgende nog toevoegen aan dit korte verslag. Complimenten aan de snoekiers dat we ondanks een aantal dubieuze beslissingen van leidsman in het geel, lekker door bleven voetballen. Dat het 8-5 is geworden, daar mogen ze blij om zijn. Dat is één ding wat zeker is, want we stonden 7-3 voor en had er meer kunnen wezen, want onze coach moest om kwart voor naar zijn JOB!! Dus werd effe organisatorisch wat minder, snoekiers wilde te vroeg de trukkendoos openen!! En dat moet je niet doen met een kwartier te gaan nog.

Op zich een aardig team (sportief op de blanke jongen na, wat heeft hij genieperige trekjes), alleen erg terughouden dat ZVOB. Misschien een tip voor de coach, laat de jongens vrijuit voetballen en benut de kwaliteiten. Dan denk ik wel dat ZVOB ver komt..!

NOC Kralingen 1 – Snoekie 1 = 0-9

De laatste wedstrijd in de Ramadan en daarnaast nog spelend ergens in kralingen. Met het verzamelen ging het niet helemaal goed. Elkaar kwijt geraakt op de snelweg, omdat er aantal jongens zonodig wat drinken moesten halen, noem maar op. Maar onze trouwe aanhang liet ons niet vallen en welgeteld 10 venneparkers kwamen mee ons aan te moedigen. Al met al, allerlei randzaken die meetellen in aanloop van de wedstrijd.

Eenmaal aangekomen, werd er geen bespreking gehouden. Ja waarom zou je? Als je de laatste twee wedstrijden 14-5 en 8-5 gewonnen hebt. Dus never change a winning team. Eenmaal de zaal ingelopen werd er gedreven een warming up gehouden door de snoekiers. Echt tot mijn eigen verbazing zag ik de jongens van NOC geen warming up doen, maar gelijk van alle hoeken de bal keihard rossen. Ja, wat moet je daarvan denken!! Het stond dus al 0-1 eigenlijk. Dat is vragen om problemen.

De wedstrijd..!! Het scoreverloop 1e helft 0-6. Tweede helft werd het maar 0-9. Ik wil de jongens van NOC niets te kort doen. Maar ik neem het onze jongens wel kwalijk (ik ben er ook debet aan )om al vroeg de tweede helft de trukkendoos te openen. Snoekie speelde de eerste helft scherp, en zonder te overdrijven. Welgeteld één schot op doek door NOC de eerste helft. Snoekie was gretig en heeft nog steeds honger en de wil om te winnen. Dat bleek maar weer. Goed combinatiespel werd de verdediging aan banden gelegd. Dus NOC had gewoon geen tijd om aan te vallen. Tweede helft konden zij niet, en wij wilden niet. Het was wel best vonden de jongens van NOC. Het was bezig om de schade beperkt te houden. Ik neem de snoekiers wel kwalijk dat er 6 (10000% kansen ) niet werden benut.

Al met al, sportieve wedstrijd. Volgende week AVS germinal, schijnt een goede tegenstander te zijn. Iedereen heeft louter positieve woorden over deze gasten. Nouhh we zien het wel, als ze de weg naar LIPA kunnen vinden, dan komt het wel goed. Ze zijn van harte welkom..!!