Daar was het dan, de eerste officiele oefenwedstrijd van het seizoen tegen de plaaggeest Oliveo. Vijf snoekiers waren niet aanwezig wegens vakantieredenen.
Ronnie, said (twee aanwinst van het seizoen), ali, anouar en cengiz alle op vakantie.

Dus er moest een keeper worden geregeld en een speler, zo gezegd zo gedaan.
Engin heeft voortreffelijk gekeept..en najib de tank heeft een degelijke inspanning verricht. De spelers : Engin in het doel. Fatah, Appie, Khalid, Asraf (eerste aanwinst van het seizoen) en najib.

Na een rommelige beginfase was al snel duidelijk dat de snoekiers nog niet de verdediging in orde hadden. Asraf en najib moesten effe nog wennen aan het zaalconcept wat snoekie wilden hanteren. Duidelijk was het gemis van cengiz achterin.

Na een snelle 3-0 achterstand binnen de eerste helft, door een goedcounterende olievo had snoekie weinig in te brengen. De tweede helft was een compleet ander verhaal, snel werd er druk gezet op de oliveonanen (van germanen) en er werd al snel balverlies geleden, o.a. door de onzekere doelman van oliveo.
Door twee combinatiegoals van appie en een goal van fatah werd het snel 3-3.

De winnende goal hing in de lucht, een goede kans van asraf ging er net niet in, een open goal kans van khalid ging er niet in. Het was pompen of verzuipen, nog een minuut te gaan...en ja hoor balverlies van een van de snoekiers op de helft van de tegenstander (alle snoekiers stonden al op de helft van oliveo) wat al vaker is voorgekomen en dat werd genadeloos afgestraft door de oliveanen.

terugkijkend op de eerste wedstrijd van het seizoen, tevreden snoekiers !!
Volgende week maandag 13 augustus groeno0rd 1. Maar dankzij de terugkeer van drie snoekiers zal een ander verhaal worden.