Powered By Blogger

woensdag 15 augustus 2007

Snoekie herstelt zich: Winst op groenoord 1

Het was een wedstrijd waar velen naar smakten.Dit merkte je al aan de snelheid waarmee we reden naar de zaal.Overigens hadden we 2 volle auto’s met supporters.

In de kleedkamer kregen we onze nieuwe uit- en thuis tenues uitgereikt van de coach. Het leek net of hij een hele andere persoon was geworden in de kleedkamer. Er was geen grijns op zijn gezicht te zien. Nadat hij de regels had uitgelegd was het zo ver. Daar kwamen we vol vertrouwen met onze geelgekleurde shirtjes uit de kleedkamer.

Snoekie trad met acht spelers aan in de confrontatie tegen Groenoord 1. Het was de eerste oefenwedstrijd die snoekie zou spelen met een compleet team (op één speler na). Het waren weer de bekende gezichten bij groenoord 1, op een enkeling na.

De defensieve tactiek bleek in de beginfase goed te werken, want er waren niet veel kansen te noteren voor de bezoekers. Wel was het groenoord dat op een 1-0 voorsprong kwam. Het duurde niet lang voordat Ali de gelijkmaker op het scorebord zette, via een pass van onze sterke verdediger khalid. Dit was het doelpunt waardoor snoekie ontwaakte, want niet veel later was het fatah die de tweede doelpunt op zijn naam schreef met een prachtige streep in de kruising.

Doordat enkele spelers van snoekie het verdedigingssysteem niet onder controle had, kreeg groenoord al gauw een kans die ze benutte. Gelijkspel na 20 minuten. Vlak voor tijd wist fatah zijn 2de doelpunt van de avond voor zijn rekening. Het leek heel even zijn avond te gaan worden.

Opmerkelijk was het wel dat de verder consequent leidende arbiter Soerin al na 23 minuten affloot. Hij vond het blijkbaar niet echt spectaculair.

De tweede helft begon wel wat aantrekkelijker. Het was groenoord, dat weer tekende voor de gelijkmaker. Beide teams waren duidelijk uit op winst.

Anouar, doelman van Snoekie liet zich in de tweede helft van zijn betere kant zien. Hij maakte een paar mooie reddingen, die sommigen al bijna hadden meegeteld.

Said onze tweede aanwinst wist de 4de doelpunt op zijn naam te zetten dankzij onze eerste aanwinst,achraf.

Het was 4-3 met nog enkele minuten op de klok. Het was snoekie dat afwachtend was en loerde op de counter. Groenoord begon zijn geduld te verliezen en begon hier en daar wat trappen uit te delen. Snoekie bleef volhardend en geduldig. Geduld wordt beloond, want enkele minunten voor tijd was het Fouadonna die het 5de doelpunt voor zijn rekening nam

Afzender: speler van snoekie